Ma 2020 Május 25. hétfő, Orbán napja van!
Slider
Események
Következő hónap
Ke Sze Csü Szo Va
    

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Minden esemény...
Cofidis A szakértő válaszol - Munkajogi kérdez-felelek Közzétételek KKSZ Üdülő, Balatonlelle KKSZ Üdülő, Bükkszék Jogsegélyszolgálat Vendégszoba Magyar Szakszervezeti Szövetség Közérdek logó

Kapcsolataink

Közúti Közlekedési Szakszervezet

1081 Budapest II. János Pál pápa tér 3.
Vissza a kezdőlapra

Hírek, aktualitások

Volánbusz Zrt.- Koronavírussal kapcsolatban
2020.03.16 06:56

Társaságunk minden tőle telhetőt megtesz munkavállalóink és utasaink védelme érdekében. A fertőzések megelőzése céljából intézkedési csomagot léptettünk életbe február 28-án, amelynek keretében autóbusz-állomásainkat és járműveinket fokozattan kell takarítani, vírusölő szerrel kell lemosni a kapaszkodókat, kézfertőtlenítő szerrel kell ellátni a munkahelyi mosdókat, tisztálkodóhelyiségeket. Az intézkedések végrehajtására felszólítottuk takarítást végző és ingatlanüzemeltető partnereinket, de a járművek rendszeres fertőtlenítését autóbusz-vezetőink is feladatul kapták. Az ehhez szükséges szereket társaságunk a műszaki üzemeken keresztül biztosítja az érintett kollégák számára.

A fertőtlenítőszerek munkavállalói mosdókba történő kihelyezése korábban megtörtént, de sajnos sok helyen előfordult, hogy a szereket ismeretlenek eltulajdonították. Ezúton hívjuk fel a figyelmet arra, hogy a kézfertőtlenítő szereket mindannyiunk védelmében helyeztük ki.

 

Társaságunk már a vírus magyarországi megjelenése előtt megkezdte a fertőtlenítőszerek és szájmaszkok beszerzését. A napokban 4800 orvosi szájmaszk érkezik vállalatunkhoz, és előkészítés alatt áll 37 ezer darab 100 ml-es kézfertőtlenítő beszerzése, amelyekkel elősorban az utasokkal közvetlen kapcsolatba kerülő kollégáinkat látjuk el. A készletek felhasználása során törekedjünk az észszerűségre, kerüljük a pazarlást!

A kialakult helyzetben figyeljünk egymásra, a már bevezetett higiéniás előírások mellett tartsuk be a népegészségügyi intézmények ajánlásait és utasításait is!

 

A koronavírussal kapcsolatos gyakori kérdésekre korábbi tájékoztatóinkból kapható válasz:


https://intranet.volanbusz.hu/hirek/koronavirus-gyakran-ismetelt-kerdesek

https://intranet.volanbusz.hu/hirek/jobb-megelozni-mint-megijedni

 

Kommunikációs Igazgatóság

KKSZ

[Vissza]

Betöltés folyamatban
Bezár

Betöltés...

Betöltés folyamatban
Kép
Bezár
Loading...