Ma 2018 November 18. vasárnap, Jenő napja van!
Slider
Események
Következő hónap
Ke Sze Csü Szo Va
   

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

  
Minden esemény...
A szakértő válaszol - Munkajogi kérdez-felelek Közzétételek KKSZ Üdülő, Balatonlelle KKSZ Üdülő, Bükkszék Jogsegélyszolgálat Vendégszoba Magyar Szakszervezeti Szövetség Közérdek logó

Kapcsolataink

Közúti Közlekedési Szakszervezet

1081 Budapest II. János Pál pápa tér 3.
Vissza a kezdőlapra

Hírek, aktualitások

Dobi úr csúsztatásai, avagy hogy lesz egy valóságos vereségből fiktív győzelem?
2018.11.05 10:46

Hogyan állíthatja a magát képzett szakszervezeti vezetőnek hirdető – másokat folyamatosan lekezelő - Dobi úr az elsőfokú bíróság ítéletének ismeretében, hogy a KDSZSZ a KKSZ-szel szemben pert nyert?

Dobi úr minden alapot nélkülöző állításával ellentétben az igazság az, hogy a bíróság arra kötelezte a KDSZSZ-t, mint túlnyomó részben (68 %-ban) pervesztes alperest, hogy a túlnyomórészt pernyertes KKSZ részére fizessen meg

-          13.950.950.- Ft-ot és ennek törvényes kamatát, továbbá

-          468.270.- Ft-ot perköltség (ügyvédi munkadíj) címén.

A fent említett két összegen felül a KDSZSZ már fizetett a KKSZ részére 2.547.300 Ft-ot, hitelfelvétel felmerült költség jogcímén, amit a bírósági ítélet helybenhagyott.

 

Dobi úr azt is valótlanul állítja, hogy a KKSZ viseli a rá eső perköltséget! Ez azért valótlan, mert ilyen költség fel sem merült, mivel a szakszervezetek, a peres eljárás egyéb költségeinek megfizetésére – a vonatkozó jogszabályok szerint – nem kötelezhetők!

Ezt azonban tudnia kellene a vesztes perben is minden bizonnyal örömét lelő Dobi úrnak, mint képzett szakszervezeti vezetőnek!

 

Nem lehet azonban szó nélkül elmenni a KKSZ-t az onnan való kilépése óta mindig rossz színben feltüntető, és a saját tagságát is félrevezetni próbáló szakszervezeti vezető csúsztatásai mellett, mivel a bíróság által – most még csak első fokon – megítélt közel 15 millió forintot a KDSZSZ, illetve a SZAKSZ tagságának kell megfizetnie.

A végrehajtót a félremagyarázkodások nem érdeklik!

Konklúzió: „ A népi megfigyelés szerint, aki sokat keveri a sz*rt, azt előbb vagy utóbb berántja a kanál…” ( Forrás : SZAKSZ honlap, 2015.02.22.)

 

Tisztelt Kollégák!

Bízunk benne, hogy ez a válaszirat rávilágít arra, hogy ki is valójában az a szakszervezeti vezető, aki a valóság helyett csúsztatásokkal próbálja a sikertelen bizonyítványát megmagyarázni, amely bizonyítványban meghatározott kötelezettséget (a közel 15 millió forintot) nem az iromány szerzőjének, hanem a tagságnak kell megfizetnie!

 

 

Baranyai Zoltán

    KKSZ elnök

KKSZ

[Vissza]

Betöltés folyamatban
Bezár

Betöltés...

Betöltés folyamatban
Kép
Bezár
Loading...